Κάποιοι από τους Πελάτες μας

↩ Προηγούμενο:  Ποιοί είμαστε
Επόμενο: Τι λένε για εμάς ↪

 

Συνεργασία

Μακροχρόνιες συνεργασίες

Πρακτική της Webnail Intelligence αποτελεί η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους Πελάτες και Συνεργάτες μας. Η εμπιστοσύνη προκύπτει από την υψηλή δέσμευση των στελεχών μας στα έργα, από τη σωστή τεκμηρίωση και τη συνέπεια στα συμφωνηθέντα. Τα παραδοτέα κάθε έργου έχουν αναλυθεί σε λεπτομέρεια, ώστε να υπάρχει σαφήνεια και ακρίβεια σε αυτά που προσδοκά κάθε πλευρά. Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιοι από τους Πελάτες με τους οποίους χαιρόμαστε να δουλεύουμε και να συνυπάρχουμε στο δύσκολο και αβέβαιο περιβάλλον που δραστηριοποιούμαστε:

Atlas Security Η ATLAS Security Central Station δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες ασφαλείας από το 1990, λειτουργώντας ως 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού, στα πλαίσια του ομίλου Atlas Group. Διαθέτοντας 30 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον τομέα της ασφάλειας, η Atlas προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες παρακολούθησης και προστασίας της περιουσίας των συνδρομητών της για κάθε σύστημα ασφαλείας. Σήμερα, περισσότεροι από 30.000 συνδρομητές εμπιστεύονται στην Atlas την ασφάλειά τους.
Πυροσβεστική Ακαδημία

Η Ελληνική Πυροσβεστική Ακαδημία λειτουργεί πέντε σχολές με έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκών και πυροσβεστικών σπουδών. Ιδιαίτερη σημασία δίδεται στη διεύρυνση και αναβάθμιση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που παρέχονται σε τρίτους, καθώς επίσης και στην ανάπτυξη του αισθήματος αυτοπροστασίας  του κοινωνικού συνόλου σε θέματα πυρκαγιών και πολιτικής προστασίας.

Qualco Qualco is a global service provider with over 15 years of experience in covering all aspects of the credit and debt collections lifecycle using model-driven, technology-enabled solutions. Qualco covers decision-making, analytical and operational needs of clients with receivable assets using a full spectrum of offerings, from technology provision and analytics services to portfolio management consulting and end-to-end credit/debt servicing.
Gratsias Η εταιρεία Ν. Γρατσίας & Σια Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου καινούριων, μηχανικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων από το 1977. Από το 2008 η εταιρία ακολουθεί την φυσική της εξέλιξη και περνάει στον υιό Νικηφόρο ο οποίος, με την δεκαετή πλέον εμπειρία του δίπλα στον Κωνσταντίνο Γρατσία και με την συμβολή του Φίλιππου Τακμάζογλου οδηγούν την εταιρία σε συνεχή βελτίωση της θέσης της στην αγορά του ανταλλακτικού αυτοκινήτων.
Electrosystems Η Electrosystems ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας με σκοπό την εισαγωγή, διάθεση και διανομή τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων σε επαγγελματίες του χώρου. Επιλέγοντας σταθερές και αξιόπιστες συνεργασίες με κατασκευάστριες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας της παγκόσμιας αγοράς, η ELECTROSYSTEMS προμηθεύει τους συνεργάτες της με μία ευρεία γκάμα προϊόντων συναγερμού (Alarm Systems), κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV), ελέγχου πρόσβασης (Access Control) και πυρανίχνευσης (Fire Alarm), συνδυάζοντας πάντα υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Vendor H Vendor παρέχει ως αποκλειστικός διανομέας τα κορυφαία προϊόντα Belkin, Alpine, Otterbox, Lifeproof και Parrot στην Ελλάδα. Πρόσφατα ανέλαβε τη διανομή των προϊόντων της Kenwood και της Razor.
Katsaros Η εταιρεία GP OIL Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1978 και αρχικά δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των υγρών καυσίμων και τη μεταφορά τους. Τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της και σε άλλους τομείς, όπως την πώληση ανταλλακτικών, την δημιουργία χώρων σταθμεύεις/πάρκινγκ.
ΔΕΛΦΙΣ Ο όμιλος «ΔΕΛΦΙΣ» (Αθηναίων Πολιτεία, Mare Marina) εμπνευσμένος από την ποικιλία συμβολισμών, με τις θυγατρικές του εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Εστίασης – Διασκέδασης, παρέχει εξυπηρέτηση εφάμιλλη του ονόματός του και των προσδοκιών σας, ενώ χαρακτηριστική είναι  η  φιλική και απέριττη πολυτέλεια  των χώρων του, που ικανοποιούν κάθε επιθυμία.
KEFI TOURS Η KEFI S.A δημιουργήθηκε το 1991 από νέους ανθρώπους που γνωρίζουν το "χώρο" καλά, με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων ποιοτικών υπηρεσιών σε οτιδήποτε αφορά στον τομέα του τουρισμού, αλλά και στη διοργάνωση πάσης φύσεως εκδηλώσεων.
Ευρωεμπορική Η ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗ δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο και διάθεση Ειδών Οικιακής Χρήσης, Συσκευασίας, Ειδών Χρωματοπωλείου, Κήπου, Ειδών Καθαρισμού και πολλών άλλων συναφών ειδών. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Ηλία και Δημήτρη Κουρούνη το1976, ως ομόρρυθμη εταιρεία με έδρα το Περιστέρι Αττικής, και το 1990 μετονομάστηκε σε Η & Δ Κουρούνης Ε.Π.Ε. Πλέον η διοίκηση και εκπροσώπηση γίνεται από την δεύτερη γενιά και η εταιρεία έχει έδρα στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο Αττικής.
Gtax Η Gtax είναι μια εταιρεία Λογιστών και Φοροτεχνικών με δεκαπενταετή εμπειρία στο χώρο. Χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης, παρακολούθησης και ενημέρωσης των πελατών της, ώστε κάθε εταιρεία και επαγγελματίας να μπορεί να καλύπτει άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά τις ανάγκες της.