Η γνώμη σας

↩ Προηγούμενο: Ποιοί είμαστε

 

Η γνώμη σας

Γιώργος Γεωργιάδης

George Georgiades
Marketing Manager & Consultant

Εάν μου ζητούσαν να πω μία λέξη που να χαρακτηρίζει τα στελέχη της Webnail θα έλεγα ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Είναι ένα στοιχείο που δεν το συναντώ εύκολα σήμερα σε επαγγελματίες, γι’ αυτό και με έχει εντυπωσιάσει. Δεν μπορώ όμως να μην αναφερθώ στον υψηλότατο επίπεδο τεχνογνωσίας και στη θέλησή τους να σταθούν δίπλα μου όπου τους χρειάστηκα.  Όταν εργάζεσαι ως σύμβουλος σε εταιρείες, όπως εγώ, πρέπει οι συνεργάτες που προτείνεις για οποιαδήποτε εργασία να μην σε εκθέτουν. Αυτό είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί ποτέ όσο συνεργάζομαι με τη Webnail.

Νίκος Καρύδης

Nikos Karidis
Country Manager Greece, Cyprus, Israel & S.Balkans

Η Webnail δραστηριοποιείται σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο που τα τελευταία χρόνια ανθεί, αλλά όχι πάντα προς την σωστή κατεύθυνση.

Η πρώτη επαφή έδειξε ότι τα παιδιά γνωρίζουν ακριβώς που θέλουν να πάνε και πώς. Υπεύθυνα και άκρως επαγγελματικά σχεδίασαν και κατόπιν μας καθοδήγησαν σε όλα τα στάδια του project με ένα τρόπο μοναδικό για τον χώρο αυτό. Σοβαροί και μεθοδικοί, με πάθος για την λεπτομέρεια και διάθεση να εξηγήσουν / αναλύσουν ό,τι χρειαστεί.

Με την υποστήριξη να συνεχίζεται και μετα την παράδοση του project, καταδεικνύεται σαφέστατα το επίπεδο του επαγγελματισμού που τους χαρακτηρίζει. Μπράβο! Καλή συνέχεια!

Κωνσταντίνα Κατσινούλα

Konstantina Katsinoula
Portal Administrator

Ως administrator του site, ό,τι και να πω είναι λίγο για την άψογη δουλειά που έκανε η Webnail Intelligence στη δημιουργία του νέου ιστότοπου της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, πέρα από τον επαγγελματισμό που φάνηκε από την αρχή της συνεργασίας μας ότι υπήρχε, ξεχώρισαν για την πρωτοτυπία , την τήρηση των προθεσμιών και για την αβίαστη ικανότητά τους να αφουγκράζονται και να μετατρέπουν σε πράξη τις ιδέες μας. Δημιούργησαν ένα λειτουργικό και κατανοητό περιβάλλον για τον διαχειριστή και ταυτόχρονα μία εύχρηστη πλατφόρμα για τους χρήστες. Εξαιρετικό support !